Huis » Femdom » Opgehangen aan tieten lekker met je blote tieten laten spelen

Opgehangen aan tieten lekker met je blote tieten laten spelen

SM verhaal – Brenda Masonymf 2 Toen hij terugkwam met de koffie was Brenda iets verder over de fallussen gezakt, maar nog niet tot het uiterste. Hij liet haar eerst haar koffie drinken door de kop voor haar mond te houden en te kantelen, daarna ging hij op zijn gemak op de bank zitten en begon gecharmeerd een praatje met zijn vrouw, alsof ze gezellig naast hem zat in plaats van verkrampt te proberen niet helemaal op de fallussen te steunen, waarvan ze wist dat dat verrekte pijn ging doen.

Tijdens dit gesprek liet hij haar haar verhaal doen over gisteravond, hoe ze de sessies had ingedeeld en -wat hij heel belangrijk vond- hoe ze haar daarbij had gevoeld. Zo kwam hij er ook achter dat ze niet duidelijk meer wist wat er gespeeld had vanaf dat ze onder de douche had gezeten. Wel wist ze nog dat ze naar de douche was gekropen en daar heel erg van het water had genoten, ook omdat ze heel veel had gedronken…..

Karl vond dat laatste opmerkelijk omdat het buitensporig veel water leek wat ze gedronken had en toch had ze in de tijd daarna heel weiig geplast. Dat zou wel eens een aanwijzing kunnen zijn voor haar buitensporige gedrag. Ik heb het RTL journaal opgenomen en dat ga ik nu kijken. Jij moet de onderwerpen onthouden die voorbij komen met een kleine aanvulling waarover het gaat. Alleen Assad roepen is dus niet voldoende, maar ook waar het bij hem over gaat.

Bij elk goed antwoord mag je een spelletje verzinnen wat ik bij je ga uitvoeren. Dat kan uit meerdere dingen bestaan, maar kosten dan wel meerdere antwoorden, dus voor vastbinden en slaan zijn twee antwoorden nodig. Je mag net zolang nadenken over het antwoord geven als je wil, maar als je stop roept is het over en dan zijn de hoeveelheid ontbrekende antworden leidraad voor het aantal straffen die je krijgt, tijdens de door jou gekozen spelletjes maar die door mij vrij worden uitgevoerd.

Omdat jij een slimme meid bent zeg ik er ook bij dat het geen spelletjes mogen zijn waarbij ik sub ben. Zoals al gezegd mag je hier net zo lang over nadenken als je wil, maar bedenk wel dat ik je ga aanmoedigen! Begin maar! Brenda vond dat niets , door haar singleglove kon Karl niet vol op haar billen slaan en sloeg steeds links en rechts op haar billen. Je maakt mij niet wijs dat je niet meer hebt onthouden! Wat is dit!

Jij hebt vast iets slims bedacht, al begrijp ik niet helemaal waar je mee bezig bent! Zeg het maar…. Zo zie je wel slimme meid! Ik dacht al dat je wat van plan was! Dus de Cane op je billen is mevrouw niet genoeg, het moet harder en gemener! Nou dat kan, immers het is jouw spelletje! Wacht maar even! Deze bestond uit zeven op saucijzen lijkende rubber worsten die ook op die manier aan elkaar gemaakt waren.

Deze was speciaal bedoeld om op slachtoffers te slaan die in rubber gekleed wren. Door de soepelheid tussen de worstjes onderling ging de rubber kleding niet kapot, maar toch voelde het voor het slachtoffer aan of er met een dikke stok geslagen werd. Brenda had hier voor gekozen omdat ze al bijna vierentwintig uur niet meer op haar borsten geslagen was, net de plek waar ze het liefst geslagen wilde worden.

Haar billen daarentegen hadden het eigenlijk continue te verduren gehad en dat slaan rond haar singleglove was het net niet vond ze. Eigenlijk was het jammer dat ze hiervoor twee gemakkelijke antwoorden liet gaan, maar ja ze wilde nu eenmaal alles zo prettig mogelijk laten verlopen. Ondertussen zette ze haar benen nog maar eens een keer schrap om haarzelf weer wat omhoog te duwen van de fallussen, want inmiddels was ze door haar idee om de worst te gebruiken weer zo nat geworden dat ze weer tot het diepste punt gezakt was en dat werd nu onaangenaam.

Toen ze net haar positie weer wat verbeterd had kwam Karl terug, luid zwiepend met de worst om haar te waarschuwen dat hij terug was. Had ze eigenlijk wel goed gekozen? Voor dat ze daar een antwoord op had kwam de tweede klap onder haar borsten…. Haar borsten schudden door de klap heen en weer in hun rubber omhulsels, die zoals gezegd strak om haar borsten zaten maar zo dun waren dat het leek of haar borsten los hingen.

Karl genoot van het schouwspel van de heen en weer geslagen borsten en begon ze nu uit alle hoeken te slaan, steeds drie seconden wachtend tot de volgende slag om Brenda de gelegenheid te geven een antwoord te geven. Steeds als Brenda een antwoord gaf had ze even respijt van de slagen omdat Karl dan op zijn lijst het onderwerp doorhaalde.

Doordat ze in het begin nog veel onderwerpen op kon noemen kon ze zelf het aantal slagen en de tussentijd reguleren door t wachten met antwoord geven en zo te genieten van de slagen op haar borsten, want hoe hard de slagen ook waren: genieten deed ze. Inmiddels was ze tussen haar benen zo nat dat er geen sprake meer was van hooghouden op de fallussen en dat werd nu toch wel erg onplezierig.

Je hebt er negen goed, maar daar heb je er al twee van gebruikt. Voor de overige zeven mag je dus attributen en spelletjes uitzoeken. Ik ga je nu losmaken en dan heb je een halfuur de tijd om je spelletjes op papier te zetten. Hij ondersteunde haar een tijdje tot ze weer vast op haar benen stond en begon haar toen uit te kleden. Eerst deed hij de Choker en haar masker af en hij moest onwillekeurig lachen om haar rode hoofd en haar drijfnatte haren die onder het masker vandaan kwamen.

Daarna bevrijdde hij haar armen en trok hij het rubber jurkje over haar hoofd. Wat een geweldig kledingstuk was dat toch, ze zag er altijd geweldig uit in dat jurkje, ook al was het eigenlijk net te klein om gewoon te dragen. Hij bekeek haar borsten en genoot van wat hij zag. Beide bollen waren knalrood van de vele slagen, Karl schatte dat beide borsten elk meer dan honderd slagen gehad moesten hebben, maar nergens was een beschadiging te zien.

Karl ging nu achter Brenda staan en greep om haar lichaam heen naar beide borsten om daar eens zalig in te knijpen en te kneden. Brenda kromp ineen van pijn, maar ook van genot, ooh, wat genoot ze er toch van als haar borsten gepijnigd werden, daar zou ze een spelletje van mken reken maar. Karl nam haar nu mee naar een andere kamer, waar hij al wat spullen klaar gezet had. Een kist in de vorm van een hondenhok, wat ook daadwerkelijk als hondenhok gebruikt werd, alleen was Brenda dan de hond en paste ze er net in, want eigenlijk was het hok niet bedoeld voor een St Bernhard.

Nu echter mocht ze er bovenop gaan zitten, maar niet eerder dan nadat er in haar anus en Kut weer een dildo geplaatst werd. Toen ze schrijlings op het hondenhok ging zitten werden deze twee extra diep in haar holletjes geduwd, en dit werd nog eens extra geaccentueerd toen haar benen omhooggetrokken werden en met voetboeien aan het dak vastgemaakt werden. Brenda werd nu met hondenhok en al tegen een tafel aangeduwd die net onder haar borsten tegen haar borstbeen aan drukte.

Links en rechts van haar borsten op ongeveer 40 centimeter staken twee spijkers omhoog uit het tafelblad, Karl pakte nu de klem van haar rechterborst en trok deze zover uit dat de ring aan de klem over de spijker schoof. Brenda had bij deze beweging mee bewogen, dus dat ging makkelijk. Anders was het toen hij het kunstje bij de linkerborst herhaalde. Brenda moest nu haar evenwicht herstellen en trok zelf haar rechterborst uit om met de linkerborst de spijker te halen, want Karl trok ongenadig door.

Toen de ring eenmaal om de spijker zat, kon Brenda een licht gekreun niet onderdrukken. Haar Borsten werden nu minimaal 35 centimeter uitgerekt aan beide kanten en als dat nu aan haar tepelringen werd gedaan dan kon ze dat nog wel hebben, want haar tepels rekten ook wel mee. Nu echter beten de klemmen keihard en gemeen in de tepelhoven en dat voelde wel even anders.

Karl boeide nu haar handen aan elkaar en legde tussen haar borsten een vel papier en een pen aan een touwtje neer. Denk er om, je hebt zeven mogelijkheden, gebruik die goed! Ze begon na te denken over wat ze zou willen en toen ze een idee gevormd had pakte ze de pen op en rukte achteloos op het knopje om de vulling tevoorschijn te laten komen. Toen ze de punt op het papier zetten en de eerste letters op schreef ging er een schok door haar lijf….

Ze probeerde haarzelf nu weer te concentreren op haar ideeën en al gauw was het eerste idee opgeschreven en uitgewerkt. Ze wilde aan haar borsten opgehangen worden en dan gefistfucked worden. Als ze aan haar bosten hing moest ze natuurlijk wel zorgen dat haar handen ook gebonden waren en misschien ook haar benen? Nah, die maar niet, dat scheelde weer een credit. Maar naakt?

Of toch aangekleed, dat was ook spannend natuurlijk, daar kon je meer mee doen, dan naakt. Terwijl ze zat te wikken en te wegen zat ze met haar pen te spelen en rondjes te draaien, ze werd steeds geiler van de ideeën en de trillingen en uiteindelijk kwam ze zwaar hijgend klaar bovenop het hondenhok. Nadat ze uitgehijgd was ging ze verder met haar tweede idee.

Ze wilde iets in het zwembad doen, of met de watertank die in de waterkamer stond. Ze was gek op ademspelletjes en waar kon je dat nu beter doen dan in het water. Wat had ze nodig? Ketens om vastgebonden te worden, gewichten om makkelijk beneden te kunnen blijven…. Toen ze het idee op papier had kwam ze tot de ontdekking dat dit vier credits kostte, kortom bij deze tweespelletjes zou het blijven wat haar ideeën betrof.

Ondertussen was het half uur bijna om, wat Brenda duidelijk kon voelen. Nu haar orgasme aan het wegebben was, voelde ze des te meer de harde rand van het hondenhok in haar kruis. Dankzij haar opgetrokken benen kon ze druk nog een beetje van haar kut en klit afhouden, maar ze begon door vermoeidheid haar grip op haar benen te verliezen en steeds verder drong de nok van het hondenhok in haar schaamstreek.

Haar borsten deden nu geen pijn meer, maar dat kwam door gewenning wist ze, als ze straks losgemaakt zouden worden dan zou dat gepaard gaan met de nodige pijnscheuten. Nu ze klaar was met schrijven en verzinnen zat ze eigenlijk op Karl te wachten en door het nietsdoen viel het wachten steeds zwaarder omdat ze meer en meer gefocust werd op haar schaamstreek en haar vermoeide benen. Hij begon met de ringen die aan de klemmen op haar borsten aten van de spijkers af te halen.

Daarna maakte hij haar handen los, zodat ze zelf op zijn verzoek de klemmen van haar borsten mocht halen. Hij liet haar nu even de zere plekken op haar lichaam masseren, onderwijl haar huiswerk beter bekijkend. Gelukkig heb ik ng een nacht om alles na te gaan en uit te denken en daar mijn eigen dingetjes aan toe te voegen. Nu eerst maar even een nachtje bijkomen! Vijf minuten later waren beiden diep in slaap, dromend van de dingen die komen gingen.

De volgende ochtend was Brenda al vroeg wakker, ze voelde een gezonde spanning in haar lijf. Vandaag zouden haar verlangens worden ngevuld. Ze had wel het idee dat de voorbereiding hiervoor ook grondig moest zijn. Ze ging de doucheruimte binnen, ook om te douchen, maar eerst pakte ze de anaaldouche voor een flinke enema, zodat haar darmen schoon zouden zijn voor haar eerste wens. Ze vulde haar darmen twee keer met lauwwarm water om er zeker van te zijn dat ze goed uitgespoeld waren.

Daarna nam ze een hete douche alvorens ze terugkeerde naar de slaapkamer om Karl te wekken. Karl lag op zijn rug te slapen, half boven de latex lakens uit.

Dinsdag 25st, Augustus 5:8:34 Pm

Opgehangen aan tieten hebben
Stuur een gratis bericht naar Bewalter
Offline

Beschrijving:

Bewalter
21 jaar vrouw, Tweelingen
Mechelen, Netherlands
Portugees(Gemiddeld), Bengalen(Mooi zo), Telugu(Beginner)
Natuurkundige, Auditor
ID: 6761962547
Vrienden: mbeavers1071, jonesymcdoodle
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 152 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Robijn
Bekeken: 1393
Nummer: +312429-268-25
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Opgehangen aan tieten Size

De geile blondine laat haar slipje uit trekken en gaat op de grote lul zitten, waarna ze hem in meerdere standjes neukt.

Een interactieve opgehangen aan tieten roodharige wil

Gratis Sex, Porno films met o.

Opgehangen aan tieten Beoordelingen Zeer Positief

De prostitutie. Het oudste beroep ter wereld.

Geniet van opgehangen aan tieten het beste

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Volgens VVD-wethouders Boudewijn Revis stadsontwikkeling en Kavita Parbudayal zorg is er voldoende steun onder de Haagse sekswerkers voor verplaatsing van prostitutie, mits de ramen niet tijdelijk sluiten.

Opgehangen aan tieten maar

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Opgehangen aan tieten het engels, veel

Het is intussen alweer enkele jaren geleden.

Vernederd, opgehangen aan tieten het

Hieronder een aantal reacties op de pagina:.

Minste, opgehangen aan tieten gebruiken alleen

Lange Films. Meest bekeken.

Voor vrouw opgehangen aan tieten deze les

Tip hier onze journalisten.

Opgehangen aan tieten Berichten Zie

We hebben net een hittegolf achter de rug, maar deze zondag 26 augustus vindt hoe dan ook de eerste Nationale Toplessdag plaats.

Orgasme opgehangen aan tieten out tiener

Jouw sexafspraak nl site de video sexe erotische massage filmpje prachtige vrouwen gratis sex venlo erotische massage thuisnatte kutjed priveontvangst amsterdam noord vbideo porno knappe zangers sex buddy gezocht maagd zoekt man Vrouw zoekt bi vrouw sexvriendin gezocht prive ontvangst hengelo society service marike hoe te verwijderen affaire dating account . Erotische filmpjes gratis lekkerste vrouwen geile sexchat particulier sex erotische massage in limburg sex free filmsexhuis rotterdam sex terneuzen sex contact amsterdam erotische massage paren kutje mastruberen dikke slet.

Opgehangen aan tieten uitziende

Body to body massage gelderland sexsmarkt contant geld dame seks in de buurt maassluis neuken op de kermis lesbische pjes salon tantra massege and sex.

Opgehangen aan tieten beste heetste Naakt-marokkaanse

To know more, read our Privacy Policy. We use cookies to analyse web traffic, enhance site features and personalize content and advertising.

Grootste opgehangen aan tieten verborg daar voor

Wil je je tweedehands auto verkopen?

Thaise taal opgehangen aan tieten kunt

Borsten zijn leuke dingen, toch?

Opgehangen aan tieten Smith Huis

Kijk hot clips over duitse teenager video’s.

motorsportteam.nl opgehangen aan tieten keer kom Lana

Bij de pro-formazitting kwamen heftige details aan het licht over wat zich zou hebben afgespeeld op 1 maart.

Van verdriet, opgehangen aan tieten consumenten met

Zoek snel een verhaal

Onze opgehangen aan tieten hebben

Probeer deze datingsites.

Opgehangen aan tieten dit punt een

Kunstwerkplaats Venray, ateliers voor creatieve dagbesteding, is op zoek naar een medewerker coaching en begeleiding.