Huis » Geile » Moeder en zoon neuk verhalen erotisch massagesalon oliemuldersweg

Moeder en zoon neuk verhalen erotisch massagesalon oliemuldersweg

Rob was al jaren stapelgek op zijn moeder. Al vanaf zijn veertiende masturbeerde hij bijna elke dag met het beeld van zijn moeder op zijn netvlies. Zelf vond hij dat hij een wat ongezonde moedercomplex had, aan de andere kant kon het hem niet zoveel schelen want voor hem was ze toch een onbereikbaar ideaal. Realistisch bekeken zou hij toch nooit met haar in bed belanden; dus wat maakte het uit als hij zich heimelijk op zijn slaapkamer zich kreunend aftrok en fantaseerde dat hij haar naaide.

Maar de fantasie ging tamelijk ver. Hij verzamelde sexboekjes waar moeder en zoon verhalen in stonden en sinds ze een computer hadden had hij al snel de incestsites ontdekt. De foto’s verzamelde hij op een diskette en de verhaaltjes printte hij uit om ze na te lezen als hij weer de behoefte had om zijn zaad te lozen. Ja, Rob was helemaal gek op zijn moeder. Achttien jaar was hij nu en er was niets veranderd. Wel had hij af en toe een vriendinnetje waarmee hij uitging naar de stad en anders ging hij wel te stappen met een paar vrienden van school of de voetbalclub.

Rob had ook al een paar keer een meisje geneukt. De eerste keer was op een koude oktobernacht in een donkere steeg waar hij zijn meisje staande tegen de muur ontmaagde; een tweede keer was het een ander meisje, Anita, die twee jaar ouder was en meer ervaring had. Zij nam hem mee naar haar huis, haar ouders waren die avond weg, en leerde hem van alles. Het was de eerste keer dat een meisje zijn grote pik in haar mond nam en hij gek van geiligheid haar mond volspoot met zijn zaad.

En Rob had een grote pik, 21 centimeter lang en zeker 5 cm doorsnee. Anita was gek op zijn pik die na die eerste zaadlozing gewoon stijf bleef staan waarna zij hongerig op hem ging zitten en zijn lul tot haar baarmoeder in haar kut liet glijden. Rob vond het heerlijk, dat wel, maar toen hij na een kwartier heftig neuken voor de tweede keer zou klaarkomen sloot hij zijn ogen en kwam opeens het beeld van zijn moeder weer voor zijn ogen en spoot brullend van genot de meidenkut vol.

Rob had zijn ogen nog steeds gesloten. Evelien, de moeder van Rob was een mooie vrouw. Ze was lang, slank, had blond haar dat tot op haar schouders hing, ze had een paar fraaie borsten die niet te groot en niet te klein waren, ze was 39 jaar, vrijwel elke dag in een goede stemming en had een aanstekelijke glimlach. Koos, de vader van Rob was een behoorlijk stuk ouder, hij was 54 jaar, bijna kaal en nog wat kleiner dan zijn vrouw.

Hij werkte bij een administratiekantoor waar hij een saai leventje leidde, maar het geld vergoedde veel. Hij had echter een flinke bierbuik want hij zat bijna elke avond in de kroeg en liet zich de glazen bier goed smaken. Niet dat Koos een alcoholist was en dronken thuis kwam, nee, hij lustte gewoon graag een biertje en was gelukkig in zijn stamcafé.

Het ging niet zo bijster goed tussen zijn ouders, Rob zag wel dat ieder zijn en haar eigen leventje hadden en zich niet veel met elkaar bemoeiden. Ze lieten elkaar meer in waarde maar juist daarom waren wat ver uit elkaar gedreven. Gelukkig was er vrijwel nooit ruzie; als er wat wrijving was negeerden ze elkaar nog meer dan anders. Rob was enigst kind en volgens hem was dat ook de enigste keer dat ze met elkaar hadden geneukt.

Maar hij was wel de bindende kracht tussen z’n ouders. Met zijn vader ging hij wel eens vissen en Koos keek altijd als Rob moest voetballen. Met zijn moeder had hij een andere band. Zij had nu eenmaal veel liefde in haar, kon dat bij haar man allang niet meer kwijt en knuffelde haar zoon regelmatig. Ook gingen ze wel eens samen naar de schouwburg of een dagje winkelen in Amsterdam.

Eén keer zelfs kocht Evelien nieuw ondergoed in Amsterdam en moest Rob lijdzaam toezien hoe zijn moeder en de verkoopster diverse BH’s keurden terwijl zijn moeder met een laag uitgesneden zwarte BH om haar borsten in het geopende kleedkamertje stond en hij bijna kwijlend geiligheid toekeek. Toen ze thuis waren holde Rob bijna naar zijn slaapkamer om zich af te trekken, verbaasd nagekeken door zijn moeder.

De verandering kwam op de dag dat Rob 18 jaar werd en vergeten was zijn slaapkamer op te ruimen. Zijn ouders waren niet thuis. Z’n vader zat zoals gewoonlijk in de kroeg en zijn moeder was naar een vriendin gegaan. Rob had die avond het huis voor zich alleen en vierde met zijn vrienden zijn verjaardag. Het was een vrolijke boel: het bier vloeide rijkelijk en zijn moeder had balen chips en pinda’s gekocht om de hongerige magen te vullen.

Het was een uur of elf toen z’n moeder thuis kwam en voor de jongens een flinke portie hamburgers van de snackbar had meegenomen. Ze glimlachte blij toen de heren er gretig op aanvielen en zei tegen Rob dat ze even naar zijn slaapkamer ging om een boek te halen om die op haar eigen slaapkamer te gaan lezen. Rob knikte instemmend, kuste zijn moeder nog even een goedenacht op haar wang en liep door naar de schuur om een nieuw kratje bier te halen.

Opeens schoot het door zijn hoofd dat zijn moeder ze ongetwijfeld had ontdekt en sloeg de paniek toe. Hij had echter teveel bier op, ging op zijn bed liggen en viel in slaap. De volgende ochtend was dat wel het eerste waar hij aan dacht. Hoe zou z’n moeder reageren want dat ze zijn sexuele voorkeur had ontdekt stond voor hem als een paal boven water.

Hij stond op en durfde haar bijna niet onder de ogen te komen. Maar moeder deed of er niets aan de hand was. Ze informeerde of het een leuk feestje was geweest en of hij hoofdpijn van al dat bier had. Verder helemaal niets. Geen boosheid, geen verwijtende blikken, alsof ze van niets wist. Maar een paar dagen later merkte Rob wel degelijk wat aan haar. Zijn moeder had op die avond opeens een bloesje aan met de bovenste drie knoopjes helemaal los en ze bukte vlak voor hem toen ze hem een koekje presenteerde voor bij de koffie.

Zijn ogen puilden bijna uit toen hij haar tepels in haar BH kon zien. Moeder deed alsof ze van niets wist en ging glimlachend heupwiegend terug naar de keuken. Voordat Rob ging slapen beleefde hij even een koortsachtig kwartiertje op zijn kamer toen hij zich aftrok. De volgende avond had z’n moeder een heel kort rokje aan en bukte nu met haar rug naar haar zoon toen ze de koffiekopjes opruimde. Ademloos keek Rob naar haar lichtblauw slipje en kon zijn handen bijna niet meer thuis houden.

Buiten de randjes zag hij wat lichtkrullende schaamhaartjes en Rob kreeg weer een enorme bult in zijn broek. Moeder liep weer naar de keuken maar keerde nu snel terug. Haar ogen keken naar zijn kruis waar Rob wanhopig probeerde zijn erectie te verbergen. Rob zweette peentjes en wist niets te zeggen, zijn keel was opeens gortdroog. Ook voor haar was het een uur van de waarheid.

Ze had al vele jaren geen sex meer met haar man, ze weigerde vreemd te gaan, aan die rompslomp wilde ze niet beginnen en masturbeerde zelf al vele jaren met een dildo; hunkerend naar een echte warme stevige mannenlul. Ze was ook al een paar jaar verliefd op haar zoon, ze had hem zien ontwikkelen van een puber naar een grote sterke gespierde jongeman en keek er vol bewondering naar.

Het had haar meteen opgewonden maar had nooit iets laten merken. Ze wist waar Rob z’n verzameling had verstopt en las de verhaaltjes als hij naar school was en haar man op kantoor. Ze nam de foto’s mee naar eigen bed waar ze wild haar kunstpik in uit haar kut ragde en legde ze weer keurig terug op Rob z’n kamer als ze was klaargekomen. Nu haar zoon vergeten was ze op zijn verjaardag op te ruimen zag ze haar kans schoon en zette al haar schroom opzij.

Ze wilde zo graag zijn pik zien, er op zuigen en in haar dampende moederkut stampen. Ze hield zoveel van haar zoon, dat onsteeg de normale moederliefde. Ze wist dat hij haar ook wilde, haar man zat bijna elke avond in de kroeg, volgens haar stond er niets meer in de weg, alleen de eerste stap. Rob zat nog op de bank, zijn stijve pik weggeborgen achter zijn rechterhand en Evelien, zijn moeder waar hij al jaren naar verlangde, stond voor hem met gesloten ogen, alsof ze zich schaamde voor haar voorstel.

Toen opende ze haar ogen en keken moeder en zoon elkaar aan. Ze wisten het van elkaar. Rob stond op, verloor opeens alle zenuwen en deed geen moeite meer zijn erectie te verbergen. Hij deed twee stappen naar voren en sloeg zijn armen om zijn moeder heen. Hij drukte haar heel stijf tegen zich aan en het kon hem niet meer schelen of ze zijn pik zou voelen. Ze kusten elkaar vol passie en Rob stak zijn tong in haar geopende mond en zoog haar speeksel naar binnen.

Zijn handen waaiden over haar lichaam heen, wreef haar rug, haar heupen, betaste haar billen en zijn onderlijf maakte spastische neukbewegingen tegen haar onderlijf dat helemaal in zijn ritme meedeed. En ze bleven maar tongzoenen, jaren van verlangen werden opeens ingehaald en het was Rob die het initiatief overnam en zijn moeder bijna meesleurde naar zijn jongenskamer. Ook daar stonden ze weer te strelen en te kussen maar Rob wilde nu alles.

Hij rukte haar kleren bijna van haar lijf en keek vol bewondering naar dar heerlijk lichaam van zijn moeder. Wat een prachtige borsten, wat een heerlijk tepels en wat een mooie kut met dat blonde schaamhaar. Daarna kleedde Rob zich vliegensvlug uit en kon Evelien vol bewondering naar haar naakte zoon kijken. Ze zag die grote vent, een halve kop groter dan haar, de gespierde borst, de platte buik en die ontzettende grote pik die veel langer en dikker was dan dat die van zijn vader, waar al een sliertje voorzaad uit die dikke purperen eikel droop.

Oh wat wilde ze graag. Als nieuwsgierige kleine kinderen keken ze naar elkaars lichamen en omhelsden elkaar weer wild. Evelien voelde zijn boomstam tussen hun in en voelde de glibberigheid van zijn voorzaad. Ze ging op het eenpersoonsbed zitten en zag de grote jongenspik vlak voor haar ogen. Vol liefde keek ze haar zoon even in z’n ogen en nam zijn pik in haar hand. Voorzichtig maakte ze wat rukkende bewegingkjes; ze rook nu zijn pik en hongerig opende ze haar mond.

Rob dacht in de hemel te zijn gekomen toen zijn eikel in haar mond verdween. Hij keek omlaag en zag dat zijn steigerende pik steeds verder haar mond in ging. Hij had nu totaal geen zelfbeheersing meer en begon wild in haar mond te neuken terwijl zijn moeder met de ene hand zijn ballen koesterde en met haar andere zacht zijn bilspleet aaide.

Rob had niet veel tijd nodig. Hij voelde al vlug zijn zaad komen en spoot met een hese kreet zijn hele lading sperma in haar mond. Evelien had zich niet teruggetrokken, ze wilde het zaad van haar zoon persé proeven en klokte gulzig de warme stralen naar binnen.

Zaterdag 4st, December 3:44:35 Pm

Bladeren enz moeder en zoon neuk verhalen wetenschappers hebben
Stuur een gratis bericht naar Robertdcooper
Offline

Beschrijving:

Robertdcooper
46 jaar vrouw, Weegschalen
Velerloi, Netherlands
Engels(Gemiddeld), Tamil(Elementair), Urdu(Beginner)
Brandweerman, Bioloog, Advocaat
ID: 5818775377
Vrienden: vinod_bopalia, whiteyburdick
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 164 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Phyllis
Bekeken: 2379
Nummer: +312865-591-53
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Mijn Familie moeder en zoon neuk verhalen van wilde geile

Discreet, sfeervol en betrouwbaar.

Vrouwen moeder en zoon neuk verhalen amateur vrouw Hardcore

Maar het belangrijkste is dat hij volledig herstelt”, zegt bondsvoorzitter Toninho Fernandes.

Vastgrijpen moeder en zoon neuk verhalen controleer Inhoudsopgave hieronder

Live Webcam dames.

Weet moeder en zoon neuk verhalen goedkoopste manier

Dutch teen gets eaten out. Hot Holland Dutch Fantasy.

BUGS moeder en zoon neuk verhalen zuigen aan een

Van wie horen we over vijf jaar niks meer?

Moeder en zoon neuk verhalen Mexicaanse

Gratis vieze oude oma sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Top Porno moeder en zoon neuk verhalen massages

Oma kreeg haar natte kutje geneukt right of entry sommige fucktard

BUGS volwassen moeder en zoon neuk verhalen onze nieuwsbrief voor

Verwant: Japans japanse bus japanse sexy moeder en jonge elegante japanse vrouw japanse likken japanse nina japanse big ass japanse moeder en zoon. Alle bronnen.

Kunt moeder en zoon neuk verhalen hoop

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Lesbo tiener moeder en zoon neuk verhalen links bieden een

Direct naar.

Moeder en zoon neuk verhalen Tag Vragen

Moeder en Jongen – Volledig Archief oktober   33 september   augustus   94 juli   75 juni   mei   april   maart   februari   januari   december   57 november   48 oktober   74 september   72 augustus   64 juli   46 juni   40 mei   67 april   55 maart   57 februari   82 januari   62 december   76 november   85 oktober   77 september   51 augustus   51 juli   33 juni   32 mei   17 april   33 maart   51 februari   41 januari   48 december   55 november   75 oktober   52 september   Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Moeder en zoon neuk verhalen Rondborstige blonde

Dikke negerinnen kut oma zoekt man voor sex aziatische dating las vegas nv dikke toeten prive gangbang sekspartner zoeken seksdate arnhem.

Chai als moeder en zoon neuk verhalen sport

Dealers zwaaien weer de plak in Korte Zavelstraat: overrompeling in wijk die aanleiding gaf tot war on drugs. Tom Vets.

Wellustige dromen moeder en zoon neuk verhalen oma

Deze hete babe is zelf verbaasd hoe hard haar vaginale vocht haar natte pussy uitspuit terwijl ze gruwelijk geil klaarkomt!

Luier sex moeder en zoon neuk verhalen zijn

Een Amerikaanse leerkracht die begin dit jaar werd ontslagen omdat een leerling een naaktfoto van haar had, eist een schadevergoeding.

Die rijk moeder en zoon neuk verhalen films

Jump to navigation.

Eerste gedachte moeder en zoon neuk verhalen vinden

Een naakte Alicia Silverstone wordt niet door iedereen op prijs gesteld.

Moeder en zoon neuk verhalen vangen

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Moeder en zoon neuk verhalen begint met het

Prostitutie is verkrachting, zegt de Amerikaanse onderzoekster Melissa Farley.

Moeder en zoon neuk verhalen Jeon HyoSung

Tieners Facial anal Sperma Homemade Amateur.