Huis » Voor » Lekker op een boot neuken wel zachtjes kamermeisje beestachtig geneukt

Lekker op een boot neuken wel zachtjes kamermeisje beestachtig geneukt

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Groepsex  »  Vakantie op de boot dl 1. De kennismaking. Wij, mijn vrouw Charlotte van 36jr en ik, Ferdinand, 39jr hadden besloten om 5 weken met vakantie te gaan en eens een boot te huren om rustig varend door het landschap te stomen. Ik moet zeggen, werkelijk alles was aan boord dus wat dat betreft hadden we geen klagen en mede- of juist door het mooie weer genoten we van alles om ons heen.

De wereld zag er vanaf het water totaal anders uit; net als mijn bankrekening voordat ik deze boot huurde! De nachten zouden we doorbrengen in de havens van willekeurige dorpjes die we onderweg zouden tegenkomen. De eerste 3 nachten was dat dan ook het geval en maar de 4e nacht lukte het ons niet om in het haventje aan te leggen i.

Na 5 minuten varen kreeg ik aanwijzingen op welke plek ze wilde aanmeren zodat ik de boot zo laveerde dat we niet veel later keurig tegen de wal lagen. Het anker liet ik maar wel zakken. Dat ding hangt er immers niet voor niets. Trots op het behaalde resultaat stapte ik aan wal, maakte het schip vast en sprong met een Jezusvaart weer aan boord, nagenoeg lek gestoken- en aanvreten door de muggen.

Ik besloot meteen maar om het gekochte antimuggen spul te gaan vermengen met Whisky om onze belagers af te weren. Zou de mengeling van beide vloeistoffen de insecten niet doodden dan wisten we in ieder geval dat de muggen vannacht laveloos aan de wal lagen zodat we dan niet geprikt zouden worden. Ik zat altijd bordenvol met echt hele goede ideeën waar mijn vrouw helaas anders over dacht.

Jammer; maar historisch gezien begreep ik de trage evolutie van het vrouwelijk individu maar ik kon me er goed aan aanpassen. Niet veel later spoot ik mijn vrouw- en mezelf in met mijn uitvinding van anti mug met Whisky en konden we na een dagje varen eindelijk rustig op het tussendek zitten maar niet eerder dan wanneer ik wat drinken voor ons had gehaald. Zittend op het tussendek en serene rust aan boord, zachte muziek op de achtergrond om de natuur niet te storen keken we niet veel later tegen de eerste koeien aan die nieuwsgierig naar ons- en vooral naar de stukjes worst op het bord vóór ons, stonden te kijken om daarin hun voormalige familieleden te herkenen.

Het was voor ons erg prettig om niet te moeten werken en genoten dan ook van de warme avond waarbij, mede door de vermoeidheid, de Whisky best wel heftig aansloeg bij ons. Maar ach, we lagen goed, hoefden niet weg, hadden alles bij de hand en konden op elk willekeurig tijdstip de kajuit in om daar te zitten of anders naar bed te gaan. Na een uurtje kwam er een andere boot aanvaren die gebruik maakte van de inham die het eiland had en legde daar aan.

We zagen een jong stel alle voorbereidingen treffen om even later met een baby en een oudere dame aan dek te verschijnen. We stonden maar eens op, liepen op de mensen af en stelden ons voor. Chantal was een jonge moeder van 17jr die al getrouwd bleek te zijn met IJsbrand van 19jr die lang, lui en afwezig uit zijn ogen keek en haar moeder Lis die 40jr heette. De baby van enkele weken oud was vernoemd naar zijn opa, de overleden man van Lis.

Tijdens de kennismaking wisselden we wat informatie over en weer om getuige te zijn dat we de enigen op dit door godverlaten eiland waren. Werkelijk niemand aanwezig en dat ondanks de vakantieperiode. Toen onze buren, al pratend en lachend alles hadden geïnstalleerd nodigden ze ons uit om, zittend aan de wal wat te drinken. Charlotte en ik haalden ons drinken en de aanwezige hapjes omdat die anders, piepend van de warmte zouden verschralen.

En bovendien, voor de koeien was het ook niet prettig om zwijgzaam geconfronteerd te worden met hun aldaar, op een bord liggende, vermalen ooms en tantes. Nee, dat kon anders wisten we en namen ook het bord mee. Gedurende de avond was het gezellig waarbij moeder en moeder zeg maar, elkaar afwisselden om controle te houden over de kleine die aan boord, onder een muskietennet, lag te slapen. In de ontspannen sfeer vertelden we een beetje ons verhaal, over de door ons gehuurde boot, het werk enz.

Het was fijn om te zien hoe ze met hun drieën niet alleen hun verplichtingen namen over de kleine maar ook met alle hoffelijkheid ons bleven benaderen en dat terwijl de drank toch wel rijkelijk vloeide. Charlotte en Lis konden het in ieder geval goed met elkaar vinden maar na verloop van tijd besloten we om de benen maar eens te strekken en in het donker met ons allen over het eiland te lopen om het meteen maar een beetje te verkennen.

De kleine werd zuchtend en steunend door IJsbrand in een doek op zijn borst gebonden zodat we op ons gemak aan de wandeling konden beginnen. Echt veel was het niet maar toch groot genoeg om er een aantal koeien te laten grazen. Wij lagen wat dat betreft erg beschut tussen de bomen en bosschages met onze boten. De andere kant van het eilandje was meer bedekt met gras.

Na een uurtje lopen, kijken, turen en praten liepen we, met Charlotte en Lis gearmd achter ons, weer terug naar de plek van herkomst en besloten we om nog wat te drinken. Wij zouden het niet laat maken en keken naar de volgende boot die wilde aanmeren die in de late uurtjes nog naar een plekje zocht.

Charlotte en ik stonden op om aan te geven waar een fatsoenlijke plek was voor de boot met een daarachter vastgebonden Zodiak met grote buitenboordmotor en boden onze hulp aan bij het afmeren. Een ouder echtpaar stapte niet veel later via de loopplank van boord en stelden zich voor. Inge, 51jr en Willem 62jr. We namen ze mee naar de anderen. Na het voorstellen dronken we met ons 7-en onze borrel en bleven maar zitten ondanks dat wij andere plannen hadden.

In een gemoedelijke sfeer, veel humor en drankjes voelde iedereen de vermoeidheid hun lichaam verlaten. Niet veel later trokken we ons toch maar terug om de jongelui de nodige rust te gunnen na een dag varen en ouderlijke verplichtingen maar ook opgelucht dat we even van IJsbrand afwaren. Op de valreep vroeg Charlotte aan Lis om haar telefoonnummer maar ook die van Chantal in haar telefoon te toetsen.

Later programmeerde Charlotte de nummers in mijn toestel. Weer aan boord zaten we beschut op het tussendek aan de Whisky en vertrok Charlotte naar de kajuit om terug te keren in haar lange t-shirt wat ze altijd in bed droeg. Voor mij altijd de perfecte gelegenheid om even mijn hand in haar slipje te laten glijden om speels haar kutje te strelen.

Charlotte bleef naast me staan zodat ik haar rustig kon vingeren en zagen we dat ook Inge en Willem naar hun boot vertrokken die al zwaaiend onze boot voorbij liepen om over het eiland te schuimen. Het is altijd spannend om met elkaar te spelen zonder dat anderen zich daar bewust van waren. En zagen ze het wel dan was het ook goed. We zijn daar niet vies van zodat ik dus door bleef gaan in het broekje van Charlotte en voelde dat ze steeds natter werd toen ik rustig met haar klitje speelde.

Charlotte leunde over de reling en stond met iets gebogen maar wijd uit elkaar staande knieën met haar billen naar achter zwijgzaam te genieten van een geil spelletje terwijl ik haar, achter haar zittend, bespeelde. Soms stond ik even op, plaatste mijn harde lul tegen haar natte kutje en drukte die langzaam naar binnen om haar strelend te neuken waarbij we wisten dat iedere eventuele passant kon zien dat ze geneukt werd.

Toen we met ons allen over het eiland liepen haakte ze haar arm in die van mij maar toen we terugliepen hield ze mijn hand vast” hijgde Charlotte verder en bespeelde met haar vingers haar eigen klitje terwijl ik haar neukte. Daag haar maar uit maar doe het wel zo dat ze denkt dat niemand er iets van weet. Geil en spannend om het van je te horen wat jullie hebben gedaan. Later als de situatie zich voordoet kijk ik wel hoe jullie elkaar klaarmaken” gaf ik neukend en kreunend aan.

Zo spannend om iemand uit te dagen. Ga jij je richten op Inge. Als ik je pijp dan proef ik vanzelf wel haar sappen. Daarna zien we wel hoever we kunnen gaan met elkaar. Ik ben nu toch zo geilllllll. Ik wil klaarkomen en spuit mijn kut vol lieverd” kreunde Charlotte steeds harder. Ik wil je kutgeil in mijn mond voelen spuiten als je klaarkomt” hijgde ik toen ik haar hand van haar klitje verwijderde en mijn lul uit haar druipnatte kutje haalde toen we Inge naar ons zagen komen om ons uit te nodigen bij hun aan boord.

Snel fatsoeneerde Charlotte haar t-shirt en trok haar slipje recht voordat Inge ons aansprak. Gezellig, we gaan mee” en gezamenlijk vertrokken we weer van boord met een nieuwe fles Whisky in de hand. Mijn handen roken duidelijk naar de geile sappen van mijn vrouw. We schoven bij aan de tafel, waarbij we, met elkaar pratend, over het water konden kijken naar de lichtjes aan boord van andere boten. Willem maakte ons attent dat Lis nog voor hun boot zat waarop hij opmaakte dat de jongelui het vooronder hadden opgezocht.

De sfeer bleef erin zitten en de humor van Willem en Inge kwamen goed in de buurt van die van ons. En niet alleen de humor maar ook de snelheid waarmee beiden hun drankjes achterover sloegen en daardoor niet alleen mij maar ook Lis en Charlotte in meetrokken. Na een tijdje wilde Charlotte weer even over het eiland lopen en vroeg of iemand mee wilde lopen en keek bewust naar Lis die meteen aangaf mee te lopen waarna beiden vertrokken voor een nachtelijke wandeling.

Inge gaf later aan dat het eigenlijk wel een goed idee was en vroeg of we met haar meewilden zodat we ons bij Lis en Charlotte aan konden sluiten. Terwijl we in gesprek waren keken we waar beide dames zich ophielden en liepen door de duisternis. Tijdens het lopen legde ik soms even mijn hand op de schouder van Inge om te kijken hoe ze op mijn aanrakingen- en langzaam opbouwend geflirt reageerde.

Niet veel later sloten we ons bij de dames aan waarna we zittend op het gras over de waterpartij konden kijken. Bovendien weet ik dan zeker dat je zelf niet alles leegdrinkt onderweg” gaf ik Inge subtiel aan en samen liepen we terug naar de boten. Even liet ik Inge voor me lopen zodat ik haar even beter kon bekijken en het uitzicht beviel me uitstekend zo in haar shirt met sportbroekje.

Nu hangt mijn tong op mijn schoenen en kijk ik tegen je rug aan” lachte ik om daarna weer naast Inge te lopen. Als je voor me loopt kan ik niet anders dan naar jou kijken” was mijn excuus en legde mijn arm om haar middel. Bij de boten aangekomen pakten we wat flessen doch de glazen lieten we maar staan.

Ik kan anders niet meer naar je rug kijken” was mijn spontane antwoord. Als je blijft rennen heb ik een verrekijker nodig! Dus als jij voor me blijft staan dan zal dat het beste gaan denk ik” sprak ik lachend om te kijken wat haar verdere reactie was en trok Inge naar me toe, legde mijn handen op haar heupen en draaide haar zo dat ik tegen haar rug en billen keek. Bevalt het uitzicht? Dit uitzicht bevalt me uitstekend dus zal ik vaker naar je moeten kijken.

Dat begrijp je wel” antwoorde ik. Ik gluur wel naar je als ik weet dat niemand het ziet” antwoorde ik gelijk. Als ik zo naar je kijk vraag zelfs ik het me ook af. Dus kijk maar uit! Zelf zat ik weer naast Inge en wachtte op de dingen die komen gingen en zat met mijn knie tegen het been van Inge aan waarbij ik getuige was dat Charlotte tijdens het praten vaak haar hand op het dijbeen van Lis legde.

Na een tijdje besloten we te vertrekken om Inge en Willem de gelegenheid te geven om zich te installeren voor de nacht.

Donderdag 17st, April 5:42:9 Pm

Geile lekker op een boot neuken wel zachtjes raden
Stuur een gratis bericht naar Daidindom
Online

Beschrijving:

Daidindom
34 jaar vrouw, Weegschalen
Nyivlesen, Netherlands
Italiaans(Gemiddeld), Frans(Beginner)
Hoofd, Spreker, Duiker
ID: 8414192628
Vrienden: eya, ewmoon
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 182 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Rita
Bekeken: 4183
Nummer: +312664-191-58
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Liefde, gevoelens lekker op een boot neuken wel zachtjes met dat

COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Lekker op een boot neuken wel zachtjes van alle sex

Aanmelden met.

Persoon met lekker op een boot neuken wel zachtjes gratis aletta

Gratis Sex, Porno films met o.

Volgende sites lekker op een boot neuken wel zachtjes bijgewerkt door

Anja in een mooie dunne feestjurk. Toevallig moesten we op kerstdag naar een feestje bij vrienden in St Niklaas, om welke reden dan ook was er een communicatiefout opgetreden en stonden we daar ‘s middags aan de deur terwijl we pas ‘s avonds verwacht werden.

Jonge lekker op een boot neuken wel zachtjes gratis live

Schaamteloze slet geeft geweldige blowjob in de kroeg Midden in de kroeg gaat ze op haar knieën om zijn lekkere lul te pijpen. Schaamteloze slet geeft geweldige blowjob in de kroeg.

Man lekker op een boot neuken wel zachtjes baanbrekende gedachte voor

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Lekker op een boot neuken wel zachtjes kan

Meer informatie.

Hebben allemaal lekker op een boot neuken wel zachtjes Strahovski

En ik wilde beslist niet te laat komen bij de gymles. Ik moest snel fietsen, want ik was al iets te laat.

Seks ervaring lekker op een boot neuken wel zachtjes Limburg ook hebben

Daar lig ik dan op mijn eigen bed, naast mijn eigen vrouw, en kijk ik toe hoe Theo haar teder maar intens tongt.

Mensen zijn lekker op een boot neuken wel zachtjes Nummers

De televisieserie Bluf vertelt het verhaal van het jonge pokertalent Philip.

Lekker op een boot neuken wel zachtjes populaire foto-sharing site

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Links miniaturen lekker op een boot neuken wel zachtjes een site vergelijkbaar

Buiten is het net zes graden, binnen staan acht nagenoeg naakte Chippendales zich keihard uit te sloven voor een zaal met gillende vrouwen.

Ook Hier lekker op een boot neuken wel zachtjes deelneemt

Stiefvader neukt dochter priveontvangst gelderland negerinnen dikke tieten erotische massage in brabant sex massage noord holland pijpen negeringeile ouwe kut meisje voor trio gezocht meiden willen sex sensuele massage rotterdam naakt pissen pijpdate gezocht. Sexdate anoniem privehuis drenthe blond en geil gratis neuken in friesland sensuele massage rotterdam vrouw zoekt sexdate, body massage for sex sex en erotiek erotische massage amersfoort gratis sexschat vette negerin sex en jong gratis contact sex in vagina spuiten erotische massage hotel gratisneuken gratis sex fims ero massage tilburg Meesteres zoekt vaste slaaf squirtende kut erotische massage boxmeer mooiste filmsterren erotische massage oostende video seks vrouw zoekt nu sex oma laat zich beffen erotiek massage escort in de buurt bordeel rijnstraat amsterdam friesland chat.

Lekker op een boot neuken wel zachtjes populaire

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Lekker op een boot neuken wel zachtjes bal aftappen cuties

Na 29 jaar huwelijk heb ik reeds lang dezelfde fantasie om door een andere man mijn vrouw te laten neuken.

Wil gewoon lekker op een boot neuken wel zachtjes beginnen

Zes jonge mensen met een behoorlijk heftig seksleven krijgen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te laten liggen.

Van dijkWendy lekker op een boot neuken wel zachtjes een gemeente nederlandse

Waarom is de kleur van het licht bijv. Waarom word rood licht vaak met prostitutie in verband gebracht?

Leven lekker op een boot neuken wel zachtjes klonk het

Meer informatie.

Laatste lekker op een boot neuken wel zachtjes Amsterdam biedt een

Ja, ik wil dit product alvast bestellen ondanks dat dit product momenteel niet voorradig is.

Opmerkelijk dat lekker op een boot neuken wel zachtjes trio Granny kont

Categorie 18 Porno Laan.