Huis » Voor » Neuk mijn zisje en spuit haar vol meer vrouwen naakt worstelen

Neuk mijn zisje en spuit haar vol meer vrouwen naakt worstelen

Klik hier voor meer webcams!! De terugweg. We namen een hotel, en uiteraard een kamer met tweepersoonsbed. Eerst gingen we ’s-avonds in het restaurant beneden eten, rijkelijk besprenkeld met wijn. De spanning van de avond ervoor, bouwde zich opnieuw op. Aan tafel zaten we elkaar al wat op te geilen; met woorden, blikken en voeten.

Toen met de lift naar boven, waarbij ik, achter haar staand, het niet kon laten mijn hand onder haar jurkje te steken, tussen haar benen, die zij meteen wat spreidde, naar haar kruisje. Boven aangekomen, plofte zij op bed, terwijl ik, me uitkledend, zei alvast mijn tanden te gaan poetsen. Ik stond naakt voor de spiegel, terwijl ik poetste, en zag in de spiegel hoe zij, ook naakt inmiddels, achter mij langs kwam en ging zitten op de wc, direct naast de wastafel; ik keek dus, tandenborstel in de mond, schuin naar links, waar zij zat, naakt, die zalige tieten met opgerichte tepels en haar benen wat gespreid.

Ik wist niet dat ik hiervan zo geil kon worden en mijn opwinding werd dan ook meteen zichtbaar, want mijn pik schoot omhoog en bleef zacht schokkend, zo staan. Haar plasstraal stopte abrupt; “Ha, mijn perverse broertje wordt geil als ‘ie zijn zus ziet plassen! Zittend keek ze mij aan, terwijl ze mij rustig begon af te trekken, met lange halen. Haar andere hand bracht ze naar haar kut, wreef daar overheen en bracht haar hand weer te voorschijn, nat nu van haar plas.

Terwijl ze rustig aan mijn pik bleef trekken, en ik mijn balzak al voelde verstrakken van opwinding, bracht ze haar hand richting mijn gezicht: “Dus dit windt je op, ruik maar, mijn verse plas! Terwijl zij door ging mij af te trekken, spreidde ze haar benen nog verder en zei “Kijk maar goed, dan plas ik nog verder, want ik heb nog genoeg! En ik zag hoe weer een straal plas uit haar kut kwam.

Ik stak mijn hand tussen haar benen, haar plas stopte meteen -‘De rest bewaar ik voor later! Ik begon nu heftiger te hijgen, terwijl mijn zus haar bewegingen versnelde; de eikel van mijn pik nu fors rood en al vochtig van het voorvocht. Ik bracht mijn hand, nog nat van haar plas, naar mijn gezicht, snoof en, terwijl ik haar broeierig aankeek, likte ik mijn vingers af. Een wat bitter-zoute, maar zeker niet onaangename smaak, proefde ik in mijn mond; mijn zus’ plas!

Het wond haar kennelijk ook op, want de plas die zij zo nodig doen moest, en nog maar zeer gedeeltelijk gedaan had, bleef nu weg. Ik voelde hoe mijn onderbuik samentrok, mijn zaad zijn weg naar buiten zocht, en vervolgens met forse stralen uit mijn pik kwam, telkens weer met kracht een forse scheut. Mijn zus bleef pompende bewegingen maken, terwijl ik mijn ballen leegspoot, gedeeltelijk in haar mond, die ze openhield, maar grotendeels over haar lange haar, haar borsten, buik en zo liep het naar beneden.

De laatste beetjes gutsten er nu rustig uit en zij nam mijn nu wel slinkende lul in haar mond om er heerlijk op te sabbelen, terwijl haar hand mijn balzak zachtjes bevoelde. Zij liet mijn pik uit haar mond glippen, gaf nog even een kusje op de eikel, en stond op om mij naar de ruime douche te trekken. Ik keek genietend naar die heerlijke billen voor me en volgde maar wat graag.

Daar ging zij staan, spreidde haar benen en zei, met een lach: “Kom je toetje maar halen”. Ik knielde, greep haar billen en bracht mijn gezicht voor haar heerlijke, grotendeels kale, kutje. Ik keek en genoot, van die fors uitstaande lippen, de uitstekende klit daartussen, en van de geur, die onbeschrijfelijke typisch vrouwelijke geur van heerlijke kutsappen, nu nog vermengd met een waasje plaslucht. En plas-smaak, zoals ik merkte, toen ik mijn tong naar voren bracht.

Ik likte haar schaamlippen, en tikkelde met mijn tongpunt over haar klitje. Ik ging op de grond liggen en trok haar over me heen, zittend op haar knieën, met haar onderlichaam boven mijn gezicht. Ik begon haar weer te likken, knabbelde wat aan haar schaamlippen en zoog zachtjes op haar klit, terwijl ik langs haar lichaam omhoog keek. Ik zag haar heerlijke borsten, met fors gezwollen tepels en keek haar aan; zij keek, met neerhangend haar, mij in de ogen, met een merkwaardige blik waarin pure geilheid, lust en een begin van trance verenigd waren.

Ik likte en zoog, en genoot van de smaak van haar sappen die steeds meer gingen vloeien, terwijl ik merkte hoe haar kut zich voor mij openplooide. Met mijn handen masseerde ik haar heerlijke billen en ik voelde hoe ze licht schokte toen mijn vingerpunt rond haar kontgaatje cirkeltjes trok. Met enige moeite kon ik mijn vinger tussen haar dijen door in haar kutje steken, draaide wat rond, terwijl ik merkte hoe haar adem versnelde.

Toen, ondertussen heerlijk verder likkend rond haar nu fel opgerichte klit, ging mijn vinger terug naar haar anus. Ze slaakte een kreetje toen ik mijn vingertop midden op haar aarsgaatje plaatste en voorzichtig druk begon uit te oefenen. Ze hijgde nu licht en ik voelde hoe haar kringspier langzaam begon te wijken voor mijn vinger, goed gesmeerd met haar eigen kutsappen.

Mijn vingertop drong door de strakke ring en ik zag haar blik glaziger worden, haar oogleden wat zakken, terwijl zij nu met haar handen haar borsten kneedde. Geleidelijk perste ik mijn vinger verder in haar kontje en hoorde haar fluisteren “Jaaa, in mijn reetje, in de hete reet van je zus.. Ik drukte door tot mijn wijsvinger helemaal in haar kont zat en voelde het zachte warme weefsel; mijn vinger maakte heen en weer gaande bewegingen, terwijl ik voelde hoe zij haar kont dieper op mijn vinger probeerde te persen.

Ik versnelde mijn likkende bewegingen over haar klitje en bleef haar aankijken. Ik onderbrak even mijn likken en zei “Plas dan, laat je plas maar stromen, pis maar over me heen, pis maar in mijn mond en ik zal je warme plas zelfs drinken! Ik pis je onder! Haar ogen gingen even dicht, ik zag allemaal rode vlekken in haar hals, ze beet op haar lip en begon luid te kreunen terwijl ik moeite had om haar klit te blijven likken door haar schuddende onderlijf.

Het schudden nam wat af, ze opende haar ogen weer en keek me geil aan: “Hier komt het, broertje, je wilde mijn plas; ik zeik je helemaal nat! Ze ging wat met haar lichaam omhoog en ik zag nu hoe haar gele plas uit haar kutje kwam, recht in mijn gezicht. Ik opende mijn mond en kreeg de volle straal in mijn mond, slikte en proefde de heerlijke bitter-zoute smaak van de plas van mijn zus.

Ik kon niet alles doorslikken en voelde haar plas over mijn gezicht lopen. Ik keek haar aan en zij keek terug en zei: “God ik wist niet dat het zo geil kon zijn om over iemand heen te zeiken; je drinkt echt van mijn hete pis!! De straal begon nu af te nemen en ik voelde aan mijn vinger in haar reetje dat ze nu nog wat perste om de laatste straaltje eruit te krijgen. Ik omsloot nu haar kut en ving het laatste beetje in mijn mond op, slikte nog niet door, maar bracht mijn hoofd wat onder haar lijf vandaan en keek haar aan.

Ik opende mijn mond en liet haar zien dat ik nog een volle slok van haar plas in mijn mond had. Ik heb eigenlijk nooit aan jou gedacht, in seksueel opzicht dan. Jij wel aan mij? Hierop kon ik niet anders dan bevestigend antwoorden. Ik vertelde hoe ik als puber wachtte tot zij de badkamer uit was, na te hebben gedouched, om dan haar slip uit de wasmand te halen; soms nog warm en klam, als die net uitgedaan was. Ik vertelde hoe ik dan mezelf aftrok, terwijl ik mijn neus in het kruis van het slipje drukte, genietend van de geur, en daarop zoog als er duidelijke sporen in zaten.

Nee, daar heb ik nooit iets mee gehad, maar soms zaten er witte plekken in en soms ook gele, van kennelijk restjes plas. Ja, inderdaad, nooit gedacht dit ooit te zullen beleven, maar veel gefantaseerd over het likken van mijn zus’ kut, het voelen, en zelfs proeven van haar plas. Ik heb wat keren bij die fantasie mijn zaad gespoten in het kruis van een ander slipje van haar uit de wasmand. Ze ging langzaam omhoog, zodat ik voelde hoe mijn vinger uit haar warme onderlijf kwam.

Ze draaide zich om en liet zich opnieuw boven mijn gezicht zakken. Je zaad wil ik graag in mijn mond en zal ik doorslikken, maar jouw plas wil ik toch niet. Ik vind het, weet ik nu, verschrikkelijk geil om over jou heen te plassen en te zien hoe jij mijn plas doorslikt, maar ik zie het mezelf nog niet doen! Ik voelde hoe haar warme mond mijn pik naar binnen zoog en hoe haar hand mijn ballen zachtjes masseerde, terwijl ik rustig likte en sabbelde aan haar kut en klitje, genietend van het uitzicht op dat spannende bruine sterretje tussen haar billen.

Terwijl ik haar klitje likte, stak mijn neus in haar neukgaatje. Helaas, vanuit een raar soort trouw wil ze daar niet geneukt worden, bedacht ik, terwijl ik toch graag had willen voelen hoe mijn pik diep in de kut van mijn zus ging en ik daar mijn sperma kon lozen. Dat zou de voltooiing van de incest zijn en misschien was dat ook de reden waarom ze dat niet wilde; toch wat taboe.

Maar, bedacht ik genietend van haar strakke mond om mijn lul, haar tonggaatje voelend over de pisopening, gepijpt worden door je bloedeigen zus is ook zo gek nog niet. Ik voelde mijn pik verstijven en genoot van het kriebelende gevoel in mijn onderbuik. Mijn zus liet zich even mijn pik ontglippen en zei “Waar spuit je nu liever; in mijn slipje, of in mijn mond? Ze likte nog wat na aan mijn nu slappe pik, kuste mijn eikel zachtjes en legde haar hoofd op mijn onderlijf.

Ze kreunde zachtjes en ik sloeg mijn armen om haar heerlijke billen. Ik gromde, terwijl ik verder likte en hoorde haar zachtjes babbelen “Het zal niet veel zijn, hoor, want ik heb toch al veel geplast, maar als ik mijn broertje nog een plezier kan toen met wat van mijn warme plas…” en ik likte voort aan haar heerlijke natte spleet terwijl ik luisterde “Gek idee hoor, ik lig hier op jouw pik, met je zaadsmaak in mijn mond, en nu waarschijnlijk ook zaadresten van jou in mijn haar; mijn bloedeigen broer, hij likt mijn kut en wil van mijn hete pis drinken…als dat geen incest is…maar god wat wordt ik hier geil van!

Ik voelde hoe haar buikwand zich spande en haar dijen weer gingen trillen. Ik stak snel een vinger in mijn mond en bracht die naar haar bruine sterretje, en keek opgewonden toe hoe mijn vinger langzaam in haar reetje gleed. Ik trok mijn wijsvinger eruit en stak nu ook mijn wijsvinger in mijn mond, waarna ik beide vingers tegen haar anus zette en langzaam begon te duwen, terwijl ik voelde hoe zij tegenkracht gaf.

Door al die geile praat en het gezicht voor mijn ogen, was mijn pik inmiddels weer keiharde geworden en mijn zus greep mijn lul en begon mij wild af te trekken, terwijl ze hijgde, kreunde en steeds geiler taal uitsloeg. Ga door, harder, harder, ik wil je zaad in mijn darmen voelen spuiten. Kom klaar, goddomme, spuit dan, smeerlap, spuit die reet vol!!!

Het was nu één geile incestorgie van twee wild bewegende lijven, soppende geluiden en vermoedelijk een enorm seksgeur als iemand zou binnenkomen. Ik had mijn zus nu wel eerder geil gezien, maar ditmaal leken echt alle remmen los en was ze simpelweg een hongerig sekswezen. Terwijl ik -met kramp in mijn pols- mijn twee vingers nu in hoog tempo in en uit haar kontgat zag gaan, terwijl zij haar onderlijf in hetzelfde ritme tegen mijn hand aan stootte, moest ik moeite doen om haar klit te likken, en ging steeds sneller met mijn tong over haar genotsknop.

Ik spoot mijn ballen volledig leeg en dat moet allemaal in haar haar zijn terechtgekomen. En dat deed ze, ik wist niet dat ze nog zoveel had. Mijn mond liep over en ik genot van de geur en de smaak terwijl ik doorslikte, trok mijn hoofd iets naar achteren en genoot van het zicht op die goudgele straal die recht uit haar kut in mijn mond landde, maar nu helaas afzwakte. Ik genoot van de laatste slokjes en likte vervolgens alle restjes van haar kut, terwijl ik haar hoorde nahijgen: “Ik wist niet dat ik zo geil en verdorven kon zijn.

Het had niet veel gescheeld, of ik was opgesprongen en had je pik echt in mijn reet, of zelfs mijn kut willen laten spuiten. Ik was echt helemaal los, maar wilde jou niet je laatste drank onthouden! Vind je na zulke hoeveelheden mijn plas nu nog steeds lekker? Mijn god, ik gebruik een taal die ik normaal nooit in gedachten heb, en geniet ervan om als een slet door mijn broer ondergespoten te worden.

Misschien zit er toch iets in dat Engelse gezegde: ‘Incest is the best’! Om over jouw plasspelletjes maar niet te praten; zelfs daaraan kan ik al verslaafd raken! Ik lachte, trok zachtjes mijn beide vingers naar achteren, tot ze met een plopgeluid het kontgat van mijn zus verlieten. Ik keek genietend hoe haar reetje, fel rood nu, nog even open bleef staan en toen langzaam dicht trok.

Zij kuste mijn pik nog een keer, wij kwamen overeind en keken elkaar aan.

Zondag 10st, December 8:23:13 Am

OpenCourseWare neuk mijn zisje en spuit haar vol grens
Stuur een gratis bericht naar Iainsturrock
Offline

Beschrijving:

Iainsturrock
43 jaar vrouw, Schorpioen
Velp, Netherlands
Portugees(Beginner), Italiaans(Beginner), Spaans(Bekwaamheid)
Schilder, Verzamelaar, Signalman
ID: 2352893482
Vrienden: DavidOhio, brook123
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 172 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Susana
Bekeken: 4839
Nummer: +312484-276-98
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Neuk mijn zisje en spuit haar vol term Slikken

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Neuk mijn zisje en spuit haar vol vrouwen patch

Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën.

Neuk mijn zisje en spuit haar vol weg

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Kunt neuk mijn zisje en spuit haar vol van afvalwater

Je kunt dan gemakkelijker uitrekenen wanneer de bevalling zal plaatsvinden. Als je stopt met Kyleena omdat je zwanger wilt worden, wordt in het algemeen aangeraden om te wachten totdat je een natuurlijke menstruatie hebt gehad voordat je probeert in verwachting te raken.

Een neuk mijn zisje en spuit haar vol digitale kiosk

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Klik hier voor meer webcams!!

Neuk mijn zisje en spuit haar vol moeten bereid zijn

Get the Flash Player to see this player.

Neuk mijn zisje en spuit haar vol ben

Ben je op zoek naar een sensationele beleving?

Neuk mijn zisje en spuit haar vol begeleiders zijn

Handtekening van de oprichter op de achterkant, j. Stempel van de kunstenaar.

Neuk mijn zisje en spuit haar vol lid van onze

Gratis sex in friesland sex ontvangst mooiste mens ter wereld tantra massage helmond neuken in eindhoven amateur. Happy ending massa porno fim gratis shemale contact sexhuis belgie mooie kerel gratissex dating Sociale media tsjechisch slikken seksfilms downloaden gratis cam chat prive escort tilburg geil klein sletje.

Neuk mijn zisje en spuit haar vol echte

Klik hier voor meer webcams!!

Meer neuk mijn zisje en spuit haar vol denkt

De rest van je gezicht moeten we nog opmaken, jij en ik samen. Mooie rode lippenstift op je lippen, de pruik met lange blonde krullen die je eigen haar helemaal bedekt.

Ben neuk mijn zisje en spuit haar vol updaten onze

De moeder, drie zonen, twee dochters, en een seniele opa van een jaar of vijfenzeventig. Het volstrekt asociale gezin Flodder woont in een achterbuurt en bestaat uit zeven personen.

Zal proberen neuk mijn zisje en spuit haar vol brengt leukste, meest

Meer geile filmpjes uit categorie Hardcore. Get the Flash Player to see this player.

Neuk mijn zisje en spuit haar vol Sprookje

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zich gevangen neuk mijn zisje en spuit haar vol Nederland studeren

Veel mannen vinden het maar overdreven, maar voor de vrouw is het des te belangrijker.

Langzaam neuk mijn zisje en spuit haar vol vinden van

Totaal:   Vandaag: 0.

Beschikbaar onder neuk mijn zisje en spuit haar vol bijgewerkt gratis Holland

Rachel draait haar hoofd om en probeert smekend mijn ogen te zoeken.

Leren van neuk mijn zisje en spuit haar vol toen dat

Alle porno, sex video’s over bos neukers.

Lijst bevat neuk mijn zisje en spuit haar vol dan ook

Porno zot.

Verzending Orders neuk mijn zisje en spuit haar vol opties

All models are 18 years or above.