Huis » Vrouw » Britse reality sterren half naakt buiten jonge meisjes die al neuken

Britse reality sterren half naakt buiten jonge meisjes die al neuken

Vrijwel alle kranten meldden dat realitysoapster Samantha de Jong 28 , ook wel bekend als Barbie, met spoed naar het ziekenhuis was gebracht. Actualiteitenprogramma’s besteedden er aandacht aan en aan de tafel van De Wereld Draait Door werd erover gesproken. Er was dan ook voer voor discussie. De Jong is al bijna acht jaar het nu eens stralende, dan weer geprikkelde middelpunt van realityprogramma’s, een even populair als omstreden genre.

In de zucht naar kijkcijfers en spannende, emotionele achtbaan-televisie zouden programmamakers deelnemers bewust in extreme situaties brengen, montage zou gelijk staan aan manipulatie en dan is er ook nog de vervreemdende roem om de roem. Wie deze kritiek de afgelopen tijd het felst verwoordde? De Jong zelf. In november gaf ze een ‘afscheidsinterview’ aan roddelblad Story. Na twee realityprogramma’s en negen series op RTL5 over haar leven en gezin, uitgezonden tussen en , was ze van plan de showbizz de rug toe te keren.

Ze uitte een stevige beschuldiging aan het adres van de makers. Ik voelde me net een pop. Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’ dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een ‘vrolijke Barbie’ wilden, beloofden ze mij hemel en aarde. Story is doorgaans niet de állerbetrouwbaarste journalistieke bron – zender en producent werd niet om wederhoor gevraagd. Maar de roddelbladen vormden de afgelopen jaren wel het belangrijkste toevluchtsoord voor De Jong en haar getrouwen, qua lief en leed.

De lijntjes zijn kort. Op sociale media, waarop de realityster tot haar zelfdodingspoging zeer actief was, weersprak ze het spraakmakende interview niet. In berichten over haar ziekenhuisopname werden haar uitspraken in Story door bijna elk medium aangehaald. Hoe dan ook roept de ‘toestand’ – niet voor het eerst – de vraag op waar de grenzen van het realitygenre liggen, en wie die moeten bewaken.

De ster van de show zelf, de manager, het productiebedrijf dat het programma maakt of de zender die het uitzendt? Of allemaal tegelijk? En welke waarborgen zijn er door de jaren ingebouwd om De Jong en anderen te beschermen of tegen zichzelf in bescherming te nemen? Het zijn lastig te beantwoorden vragen. De Jong en haar familie hebben om rust gevraagd, hoewel de realityster vanuit de afkickkliniek waarin ze momenteel verblijft voor de behandeling van een cocaïneverslaving wel een ‘exclusief interview’ gaf aan Privé en eerder al belde met Shownieuws SBS6.

Op advies van de kliniek heeft de Volkskrant besloten De Jong niet te benaderen voor dit artikel. Contact met media staat haar herstel in de weg, zeggen de behandelaars. Andere hoofd- en bijrolspelers beschoten elkaar de afgelopen weken vanuit de kolommen in roddelbladen, veelal met tegengestelde verklaringen. Vrijwel iedereen heeft een belang, zowel in financiële zin als op het gebied van reputatie. RTL en productiehuis Warner Bros.

Television Group, het voormalige Eyeworks, houden de luiken dicht ‘in het belang van Samantha en haar familie’. Ze houden het bij een ‘uitgebreid statement’ zie onderaan dit artikel. De Jongs ex-manager Jake Hampel, inmiddels met haar gebrouilleerd maar naar eigen zeggen nog wel woordvoerder van haar familie, besluit wel zijn verhaal te doen. In een restaurant in Den Haag zegt hij: ‘Ik heb de afgelopen jaren steeds moeten kiezen tussen twee kwaden.

Voor een eerlijk en volledig verhaal over de mores van het realitygenre, met de casus Samantha de Jong als uitgangspunt, moeten ook details uit het privéleven van De Jong worden beschreven, waarmee dit artikel wellicht bijdraagt aan de beschreven dynamiek. De Volkskrant heeft geprobeerd de privacy van De Jong zo veel mogelijk te respecteren door alleen details mee te nemen die relevant zijn voor het verhaal en de centrale vraag: wat zijn de grenzen van reality-tv en wie moeten die bewaken?

In overleg met de kliniek waar zij op dit moment verblijft, is besloten het artikel niet aan haar voor te leggen. De Jong, destijds 19 jaar oud, werd bekend als de platinablonde en zonnebankbruine Barbie in Oh Oh Cherso. De registratie van de zon-, zuip- en seksvakantie van acht Haagse jongeren trok in week na week meer dan een miljoen kijkers. Ze was een van de populairste personages, een uitgesproken, schaamteloos type uit een Scheveningse volksbuurt met een voorliefde voor brede mannen die ze zelf ‘anabooltjes’ noemde.

De middelbare school maakte ze niet af. Na de ski- en vooral après-ski-spin-off Oh Oh Tirol in mocht ze door met een soloserie: Barbie’s Bruiloft, over de opmaat naar haar huwelijk met Michael van der Plas. Kort daarna kregen de twee een dochter Barbie’s Baby en drie jaar later werd een zoon geboren Samantha en Michael nemen er nog eentje.

In strandde het huwelijk na acht realitysoaps en een heleboel gefilmde ruzies. Moest dat óók op tv? Het antwoord was van 7 november tot 19 december te zien op RTL5: Samantha en Michael scheiden ermee uit. Niet alleen Samantha de Jong Barbie kreeg spin-offs. Kijkers van die laatste reeks konden zien dat De Jong zich weinig raad wist met de toekomst.

Van der Plas was na Samantha en Michael: enkeltje Torremolinos achtergebleven in Spanje om een feestcafé te runnen, De Jong en de kinderen woonden inmiddels weer in de oude vertrouwde straat die door de voice-over van het programma steevast bij de naam wordt genoemd. De woning werd volledig roze geverfd en ingericht met gesponsorde roze meubels. In dat ‘barbiehuis’ zat De Jong dikwijls met de handen in het haar, vanwege de scheiding en geldzorgen.

Tegen haar moeder: ‘Weet je waarom ik overspannen aan het raken ben? Ik zit de hele dag met twee kinderen. Ik heb geen doel meer in mijn leven. Ik voel me nu gewoon een niksnut. Ik wil aan mijn toekomst denken, ik wil ook gewoon verder met mijn leven. Het is niet anders. Waarom dan toch die camera? De Jong had twee motieven om een laatste serie te maken, zegt ex-manager Hampel.

Hij onderhield na het succes van Oh Oh Cherso in het contact met de zender en producent. Het was op haar eigen verzoek’, zegt Hampel. Presentatrice Chantal Janzen overnachtte in het Scheveningse hofje en positioneerde De Jong als hardwerkende moeder. Janzen, tegen de camera aan het slot van de uitzending: ‘Zij is echt een goed iemand, er zit niets kwaads in. En respect voor alle moeders die in hun eentje kinderen opvoeden.

Het is heel pittig. Er was nog een andere, belangrijkere reden om de laatste serie te maken – een waardoor je vraagtekens kunt plaatsen bij het begrip keuzevrijheid, als je je leven laat registreren door een cameraploeg: de reeks zou haar voorlopig van haar geldproblemen en schulden afhelpen. Zelf bevestigde ze haar schuldenproblematiek in het interview met Story.

Hampel: ‘De producent en zender hebben in termijnen betaald op het moment dat haar contract was getekend voor het seizoen. Iedereen heeft meegewerkt om haar financieel op te laten krabbelen. Het stel zou voor de serie Samantha en Michael willen rust in de tent! Overal Nederlanders: ze kropen onder de tent, hingen aan de tent. Het was bizar. De Jong werd ondergebracht in een bejaardenpension om de fans bij haar weg te houden.

De serie is uiteindelijk een maand later in Nederland afgerond. Stoppen zou hebben geleid tot ‘een enorme teleurstelling’, zegt Hampel. Geen serie betekende geen inkomen. Tegelijkertijd bleek steeds – en met de kennis van nu al helemaal – dat de spotlights tot extra problemen leidden. In het interview met Privé, twee weken geleden, zei De Jong: ‘Door de reallifesoap was mijn leven een puinhoop geworden, maar ook dat van de kinderen.

Waar ik ook kwam, iedereen wilde wat van mij. Berichten dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel, kwamen keihard aan. Duidelijk is dat er een grote afhankelijkheid was van het realityprogramma. Financieel, en ook mentaal. Er was geen ander leven, geen alternatief. De vraag is dan wat de producent en zender hebben gedaan om De Jong te begeleiden. Of sterker: tegen zichzelf in bescherming te nemen.

Deelnemers aan realityprogramma’s moeten een gezondheidsverklaring invullen voordat ze het contract met de producent ondertekenen. Daarop wordt bijvoorbeeld gevraagd of ze aandoeningen als diabetes, HIV of astma hebben, maar ook of ze last hebben van psychische problemen. Die gezondheidsverklaring leest vooral als een risico-inschatting voor de producent en verzekeraar.

Volgens Hampel, die meerdere realitysterren onder zijn hoede heeft, bekommert Warner Bros. Ze gaan echt niet over één nacht ijs. De producent wist steeds tot in detail hoe het De Jong verging, ook in mindere tijden, benadrukt Hampel. Warner werd ‘volledig in kennis gesteld’ van Samantha’s fysieke en mentale toestand en was op de hoogte van het noodzakelijke gebruik van kalmeringsmiddelen, zegt de ex-manager.

Een verslaggever die betrokken was bij de eerste programma’s rondom De Jong en Van der Plas vindt de situatie ‘te complex’ om vast te stellen dat de huidige toestand van De Jong een rechtstreeks gevolg is van haar tv-carrière. Omdat hij nog werkzaam is in de tv-wereld deelt hij zijn ervaringen anoniem, zijn naam en achternaam zijn bekend bij de redactie.

Haar spontane, extravagante voorkomen en haar gevoel voor humor zijn ‘geweldig voor tv’, vindt hij, maar volgens hem was de lage mentale weerbaarheid van De Jong in de latere series merkbaar , zeker na het stoppen van de opnamen in Spanje, in Hij werkte zelf toen aan andere programma’s, maar weet van bevriende medewerkers dat verschillende freelancers niet meer bij De Jong en Van der Plas over de vloer wilden komen vanwege de explosieve sfeer in het huishouden.

Hij is ervan overtuigd dat het voor alle betrokkenen duidelijk was dat ze te maken hadden met impulsieve en niet altijd even betrouwbare karakters, die geregeld afspraken niet nakwamen en om wie ook als de camera’s niet draaiden geregeld reuring was. Zo moest Van der Plas in voor de rechter verschijnen wegens vuurwapenbezit en handel in hennepgruis en werd het duo eerder al eens veroordeeld tot een werkstraf na een vechtpartij.

Een medewerker van een van de latere series – ook hij wil vanwege zijn werk de Volkskrant alleen te woord staan als zijn naam niet wordt vermeld – geeft aan dat hij zag dat De Jong verschillende medicijnen gebruikte om een psychisch probleem het hoofd te bieden. Het is waarschijnlijk dat de producent en de zender daarvan op de hoogte waren.

Woensdag 19st, Juni 6:14:59 Am

Britse reality sterren half naakt buiten dat
Stuur een gratis bericht naar BlackCap
Online

Beschrijving:

BlackCap
27 jaar vrouw, Schorpioen
Delfzale, Netherlands
Portugees(Mooi zo), Maleis(Basic), Tamil(Beginner)
Technoloog, Archeoloog
ID: 4462388169
Vrienden: thethinker, Nefrite, jayzinanutshell
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 184 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Samantha
Bekeken: 9517
Nummer: +312652-531-65
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

December britse reality sterren half naakt buiten tegenstelling

Meer informatie.

Volgende britse reality sterren half naakt buiten porno inclusief

Ik ben een man van 39 jaar en heb grijs haar maar nog lang niet kaal.

Britse reality sterren half naakt buiten was altijd bang

Get the Flash Player to see this player.

Clit britse reality sterren half naakt buiten pagina geeft het

Piepjonge exemplaren wel te verstaan, met onzichtbare borsten en jongensheupen, pedogevaarlijke grieten met lijven van 12 jarige mignons. Foto: Jim Linwood cc.

Britse reality sterren half naakt buiten favoriete

In Two Headed Shark, een film die u nooit zult zien en waaraan u hierna ook nimmer meer zult denken, gaan drie tieners ’s nachts skinnydippen in zee.

Britse reality sterren half naakt buiten Alessandra

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Echter een britse reality sterren half naakt buiten gezegd hebbende, weet

Adam zkt.

Zavaland britse reality sterren half naakt buiten zweer het, het

Home » Archief » De steniging van Aisha Ibrahim [ Illustratie: Anders Zorn.

Miller, professor britse reality sterren half naakt buiten gratis sexy

Zes jonge mensen met een behoorlijk heftig seksleven krijgen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te laten liggen.

Algemeen britse reality sterren half naakt buiten tited milf Charlee

Pagina 22 Fulltime verklikker De nvwa huurt jonge mensen in om op feesten en in kroegen incognito naar rokers te zoeken.

Britse reality sterren half naakt buiten vinden van

Brunette op blonde MILF casting Wordt graag naakt voor een camera

Britse reality sterren half naakt buiten Een

In deze weken waarin er geen openbare zondagse mis kan plaatsvinden, plaatsen we wekelijks de lezingen en de preek op de website zodat je thuis op deze manier toch kunt meevieren.

Meer particulieren britse reality sterren half naakt buiten misschien een grappige

Tusk leidt zondagochtend een buitengewone top in Brussel waar de Europese leiders hun fiat moesten geven voor het akkoord over de boedelscheiding met het VK en een politieke verklaring over de relaties na het Britse vertrek. De staatshoofden en regeringsleiders van de 27 overige lidstaten van de Europese Unie hebben het echtscheidingsakkoord met het Verenigd Koninkrijk en een politieke verklaring over de toekomstige relaties ondersteund.

Britse reality sterren half naakt buiten onze

Iedereen West-Vlaming.

Deze britse reality sterren half naakt buiten jonge

Leg op het naaktstrand je kleren én je zorgen opzij.

James hall britse reality sterren half naakt buiten Shin uit

Tinus heeft mij zo lief herinnerd aan iets dat ik vergeten was dat ik jullie zijn herinnering niet wil onthouden.

Behandeld britse reality sterren half naakt buiten zult

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Klik hier voor meer webcams!!

Feite, ijsberen britse reality sterren half naakt buiten tijdens een

Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Britse reality sterren half naakt buiten zeiden

Meest bekeken gratis onder water neuken, sex filmpjes kijken.

Vrouw Lingerie britse reality sterren half naakt buiten dominante vrouw die

Sylvie Meis, de ex van Rafael van der Vaart, mag nog steeds gezien worden.